ニュース

【令和3年度入学者向け】大学院工学院 オンライン入学式及びガイダンス・各種プログラム紹介の配信について / Online Enrollment Ceremony for April 2021, Course Guidance, and Introduction of Various Programs

工学院新入生各位

 この度はご入学おめでとうございます。先にお知らせしたとおり、新型コロナウイルスの感染の状況に鑑み、みなさんの健康と安全の確保及び感染拡大防止の観点から、2021年度工学院入学式は入学生を一か所に集めて実施せず、オンラインで行うこととしました。

本来対面で行う予定であった学院長挨拶を含む履修に関するガイダンス及び各種プログラムに関する説明については、下記のとおり公開しますので4月5日から配付している学生便覧を中心とした修学関係書類と併せて確認いただけると幸いです。

Dear new students

Congratulations on your enrollment. As announced earlier, due to the situation of the new coronavirus infection, and to ensure health and safety of the students and prevent the spread of the infection, the entrance ceremony will not be held in one place with all incoming students but will be held online.

The Course Guidance including the Message from the Dean and the explanation of the various programs will be released as follows, so please check it together with the Student Handbook distributed from April 5.

〇学院長挨拶 Message from the Dean (closed)
〇履修ガイダンス Course Guidance
工学系教育研究センター(CEED)の紹介
〇特別教育プログラムの紹介 Introduction of Special Education Programs

学生に対するコンプライアンス教育の実施について
Implementation of Compliance Education for Students

→ PDFファイルを確認し、必ず受講するようにしてください。
  Please check the PDF file and be sure to take the course.

【お問合せ先】
 北海道大学工学系事務部教務課大学院担当
 (TEL:011-706-6121、6122)